Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

”Kulunut vuosi on ajettu sisään uuden omistuspohjan mukanaan tuomia muutoksia. Nyt keskitytään toiminnan vakiinnuttamiseen ja kannattavan kasvun varmistamiseen. Yhtiön tavoitteena on syventää yhteistyötä ammattimaisten rakennuttajien kanssa ja toisaalta kehittää tuotantoprosessiaan, jotta jatkossakin voidaan varmistaa toimitettavien kohteiden laatu ja käyttäjäturvallisuus”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio.
Seuraavaa kehitysvaihetta johtamaan on yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Timo Koivisto. Koivistolla on vankka kokemus rakennustuoteteollisuuden johto- ja myyntitehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti, mm. Kerabit Pro Oy:n, Ruukki Oyj:n sekä Rannila Steel Oy:n palveluksessa. Entinen toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen ei jatka yhtiön palveluksessa.

Teijo-Talot Oy on toiminut vuodesta 2000, ja on tunnettu perustuksineen täysin valmiiksi rakennetuista modulaarista tilaratkaisuistaan. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli noin 16 miljoonaa euroa ja tuotantolaitoksia sillä on kolmella paikkakunnalla: Salossa, Halsualla ja Hämeenlinnassa. Pääkonttori sijaitsee Salossa. Yhtiön omistaa pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy sekä yksityishenkilöitä.