Kuva: Technopolis Oyj

Technopolikselle ja GBP:lle kestävän rakentamisen palkinto

Green Building Partners Oy ja Technopolis Oy ovat saaneet tunnustuspalkinnon rakennusalan vastuullisuuden kehittämisestä. Palkinnot jaettiin Greenbuild Europe -tapahtumassa Berliinissä 17.-18.huhtikuuta.

Kuva: Technopolis Oyj

Palkinnon saaneet Green Building Partners Oy ja Technopolis Oy ovat molemmat Green Building Council Finlandin aktiivisia jäseniä.

Green Building Partners sai palkinnon pitkäjänteisestä panoksestaan vastuullisuuden edistämiseksi palveluntuottajien sarjassa.

Technopolista kiitettiin vastuullisuuden yhdistämisestä osaksi yrityksen ydinliiketoimintaa. Lisäksi Technopolis sai tunnustusta siitä, että se on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on ottanut käyttöön LEED Volume -ympäristöluokitusmallin olemassa oleville rakennuksilleen. Se on myös toisena maailmassa alkanut hyödyntää LEED Volume -mallissa uutta tiukempaa LEED v4 -versiota.

Tapahtumassa myönnetyt Leadership Award -tunnustukset olivat ensimmäiset laatuaan. Palkinnoilla haluttiin nostaa esiin vihreän rakentamisen edelläkävijöitä ja kiittää työstä yhteisön ja ympäristön hyväksi.