Kuva: talokaivo.fi

Talokaivo tuo markkinoille pumppaamoseurannan

Kuva: talokaivo.fi

Talokaivo Isoveli™ pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamoiden ja erottimien etävalvonta- ja hallintasovellus. Isoveli valvoo väsymättä pumppaamon tilaa asiakkaan puolesta.

Talokaivon Isoveli pumppaamoseuranta on älykäs laajennusmoduuli Talokaivo sadevesi-, jätevesi- ja perusvesipumppaamoiden seurantaan ja valvontaan. Talokaivon Isoveli pumppaamoseuranta sovelluksessa pumppaamon valvontatiedot ja hälytykset ovat reaaliaikaisesti nähtävissä verkkopalvelussa, joka toimii myös mobiililaitteissa. Isoveli lähettää hälytyksen halutuille vastaanottajille tai huoltopalveluasiakkaille Talokaivon valvontakeskukseen.

Isoveli pumppaamoseuranta kertoo pumppaamon nykytilan, nestepinnan tasot, pumppujen tuoton ja kumulatiivisen vesimäärän, toimintaennusteen, hälytykset, sekä raportointitietoa toiminnasta.   Erottimien osalta valvonta- ja ohjausjärjestelmä kertoo nestepinnan tasot, toimintaennusteen ja hälytykset.

Isoveli on asennettuna Talokaivo Ylivoima, Voima ja Vinha pumppaamoihin. Palvelu sisältyy tiedonsiirtokuluineen kaikkiin pumppaamoihin ja 6kk kokeilujakson jälkeen Isoveli on erillinen lisäpalvelu.

Isoveli pumppaamoseuranta palvelukuvaus:

  • Painemittaukseen perustuvat hälytykset
  • Painemittaukseen perustuen pumppaamon ohjaus
  • Integroitavissa kiinteistöhallintajärjestelmään
  • Isoveli verkkopohjainen valvonta ja hallintanäkymä
  • Hälytykset suoraan Talokaivo huoltoon tai kiinteistöyhtiölle

Tutustu palveluun:

https://www.talokaivo.fi/talokaivo-fi/palvelut/isoveli-pumppaamoseuranta.php