Talhu osti Koskikaukosen liiketoiminnan

Rakennuskoneiden maahantuontia ja huoltoa tarjoava Talhu Oy ja sähkötyökaluja huoltava Koskikaukonen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Koskikaukosen liiketoiminta ja toiminimi siirtyivät Talhulle 16.1.2023 alkaen.

Vuonna 1962 aloittaneen Koskikaukosen henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan Talhun palvelukseen. Koskikaukosen liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Turun Orikedonkadulla sähkötyökalujen monimerkkikorjaamona ja muiden muassa Makitan, Boschin ja DeWaltin valtuutettuna takuuhuoltajana ja huoltoliikkeenä.

Koskikaukosen toimitusjohtaja ja omistaja Antti Kiviranta sanoo olevansa tyytyväinen, että liiketoiminnan jatkajaksi löytyi suomalainen perheyritys, joka haluaa jatkossakin tarjota laadukasta ja ammattitaitoista huoltopalvelua sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Vuodesta 1993 toimineen Talhun Varsinais-Suomen myynti- ja huoltopalvelut siirtyvät Koskikaukosen huoltotoiminnan kanssa yhteisiin tiloihin kevään 2023 kuluessa. Turun Maskun lisäksi Talhulla on toimipisteet Vantaalla, Tampereella ja Kuopiossa.