Kuva: Homerunbynet Oy

SmartCraft osti rakennusurakoitsijoita palvelevan suomalaisen ohjelmistoyrityksen

Rakennusyrityksille SaaS-ohjelmistopalveluita tarjoava norjalainen SmartCraft  on ostanut suomalaisen ohjelmistoyritys Homerunbynet Oy:n. HomeRunin urakoitsija-asiakkaat käyttävät yrityksen SaaS-pohjaisia palveluita asukasviestintään. 

Kuva: Homerunbynet Oy

– HomeRun on välttämätön työkalu urakoitsijoille ja rakennusliikkeille ja sopii siksi täydellisesti SmartCraft -konserniin, sanoo SmartCraftin toimitusjohtaja Gustav Line.

HomeRunin tarjoamalla palvelulla asukkaat valitsevat sisustusvaihtoehdot asuntoihinsa.

HomeRun on SmartCraftin toinen yritysosto Suomessa. Vuonna 2020 rakentamisen laadunhallinnan ohjelmistoratkaisujen Congrid liittyi osaksi konsernia. 

– Congrid ja HomeRun ovat tehneet yhteistyötä ennestään ja uskomme sen vahvistuvan tulevaisuudessa. Uskomme esimerkiksi useiden Congridin asiakkaiden hyötyvän suuresti HomeRunin palveluista ja HomeRun voi puolestaan auttaa Congridia laajentumaan Ruotsiin. Yrityksillä on lisäksi merkittäviä myyntiin ja kustannuksiin liittyviä synergiaetuja, Line sanoo.

HomeRun on perustettu vuonna 2012, ja ohjelmisto uudistettiin 2019. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli 918 000 euroa, josta noin 75 % oli sopimuspohjaista SaaS-perusteista liikevaihtoa.