Kuva: Skanska

Skanska rakentaa Varmalle vuokratalon Tampereen Härmälänrantaan

Kuva: Skanska

Taloyhtiöön tulee 105 Varman vuokra-asuntoa. Rakennuksessa on kaksi porrashuonetta, joista toisessa on yksi kerros enemmän. Julkisivu rapataan ja maalataan kahdella harmaan sävyllä alueen värimaailmaan sopivaksi. Kortteliin rakentuu yhteensä noin 400 asuntoa, ja asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä sisäpiha.

”Uusi rakennettava yhtiö sijaitsee hienolla paikalla Pyhäjärven rannalla, jossa palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet toimivat erinomaisesti. Viihtyisä ja kehittyvä Härmälänranta on erinomainen paikka asua, ja kohde täydentää hyvin Varman asuntosijoitussalkkua”, sanoo Varman kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio.

”On hienoa jatkaa Varman kanssa Skanskan pitkäaikaista asiakassuhdetta uuden hankkeen parissa, joka työllistää suuren joukon pirkanmaalaisia rakentajia”, kertoo tulosyksikön johtaja Toni Tuomola Skanska Kodeilta.

Uudet asunnot sijaitsevat Skanskan mukaan hyvien liikenneyhteyksien sekä palveluiden lähellä. Alueella on myös hyvät puitteet ulkoiluun ja liikuntaan. Härmälänrannan asukkaiden käytössä on muun muassa yhteiskäyttöautoja ja -polkupyöriä, ja koko alueen suunnittelussa on käytetty osallistavaa suunnittelumallia.