Pekka Eloholma

Sitowisen toimitusjohtajaksi Pekka Eloholma

Sitowisen hallitus on nimittänyt DI Pekka Eloholman yhtiön toimitusjohtajaksi 15.8.2019 alkaen.

Eloholma on aiemmin urallaan johtanut pohjoismaista pörssiyhtiö Affectoa sekä IT-palveluyritys Nebulaa.  Hän on toiminut Sitowisessä kahden vuoden ajan eri tehtävissä ja ollut mukana yhtiön voimakkaassa kasvuvaiheessa. Sitowise kasvaa paikallisesti uusilla markkina-alueilla ja kehittää palveluitaan yhä laaja-alaisempaan ja digitaalisempaan suuntaan perinteisen talo- ja infrarakentamisen suunnittelutyön rinnalla.

Pekka Eloholma

”Sitowisellä on erinomaiset lähtökohdat nousta merkittäväksi rakennetun ympäristön asiantuntijayhtiöksi Pohjoismaissa. Yhtiössä on loistavaa intoa ja energiaa, ja on etuoikeus ohjata ja tukea sitoutuneiden huippuosaajien joukkoa. Yhtiöllä on pitkät perinteet, mutta toimintaa leimaa kulttuuriltaan haastajayhtiön ketteryys, jota haluamme vaalia myös kasvun seuraavassa vaiheessa”, Eloholma sanoo.

Sitowise aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa ja on laajentunut nopeasti yritysostoin. Keväällä 2019 yhtiö otti kasvuaskeleen Ruotsissa, kun suunnittelutoimisto Byggnadstekniska Byrån Sverige AB liittyi osaksi Sitowise-konsernia. Konsernissa on tällä hetkellä kokonaisuudessaan yli 1700 työntekijää.

”Sitowise on kasvanut nopeasti uuteen kokoluokkaan yhtiönä. Yhtiössä viedään eteenpäin useita strategisia projekteja mm. digitalisaation, osaamisen kehittämisen ja vastuullisuuden alueilla. Haluamme tehdä Sitowisestä parhaan työympäristön sekä nuorille että kokeneille ammattilaisille ja näin yhdessä vaikuttaa positiivisesti rakennettuun ympäristöömme. Uskomme, että Pekalla on erinomaiset edellytykset luotsata kasvuyhtiötä sen kehittyessä eteenpäin nopeasti muuttuvassa ympäristössä”, toteaa Sitowisen hallituksen vt. puheenjohtaja Tomi Terho.

Yhtiön varatoimitusjohtajina toimivat Jannis Mikkola ja Timo Palonkoski. Sitowise on lisäksi vahvistanut hallitustaan kesän aikana nimittämällä yhtiön hallitukseen KTM Taina Kyllösen ja DI Petri Rignellin. Kyllönen on toiminut aiemmin mm. SSAB:n johtoryhmässä ja toimii tällä hetkellä Helsingin Yliopiston viestintäjohtajana. Rignell on urallaan toiminut useissa eri kiinteistö- ja rakennusalan johto- ja hallitustehtävissä.