Kuva: paloassat.fi

Sitowise osti Paloässät

Kuva: paloassat.fi

– Me haluamme tarjota asiakkaillemme monipuoliset palvelut hyvinvoivan elinympäristön kaikkiin tarpeisiin sekä parhaan palvelukokemuksen. Yhdistäessämme voimamme toisen yrityksen kanssa meille on tärkeintä, että jaamme vahvan näkemyksen palveluiden kehittämisestä yhdessä eteenpäin. Paloässien asiakaskeskeinen ajattelu yhdistettynä merkittävään erikoisosaamiseen tuo Sitowiselle runsaasti mahdollisuuksia palvella asiakkaita entistä paremmin, toteaa Sitowisen Talo-liiketoimintalueen johtaja Timo Palonkoski.

Paloässien ja Sitowisen ammattilaiset yhdistyvät palotekniikan erikoisosaamisyksiköksi.

– Rakentamisen trendien mukainen kasvava puu- ja hybridirakentaminen sekä korkean rakentamisen ja maanalaisen rakentamisen lisääntyminen kasvattavat asiakkaiden tarvetta vaativalle erikoisosaamiselle sekä kyvylle yhdistää erityisosaamista toisiinsa. Vastaamme yhdessä Paloässien kanssa vastata tähän tunnistamaamme tarpeeseen, samalla kuitenkin korostaen asiakkaiden palvelemista laadukkaasti ja joustavasti kaikenlaisissa hankkeissa, Palonkoski sanoo.

Paloässät ja Sitowise ovat tehneet yhteistyötä kymmenen vuoden ajan.

– Yhteistyömme on todettu toimivaksi monissa yhteisprojekteissa. Paloässien ydinajatuksena on suunnitella ja löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat menetelmät vaativien rakennushankkeiden paloteknisiksi ratkaisuiksi. Sitowisessä asiakkaan palveleminen on toiminnan keskiössä. Uskon, että osana Sitowiseä kasvatamme sekä kilpailukykyämme että nykyisten ja tulevien uusien asiantuntijoidemme osaamista entisestään. Nyt meillä on mahdollisuus kehittää paloteknistä osaamistamme tutun kumppanin kanssa, osana Sitowisen monipuolista kokonaisuutta. Tämä on molemmille hieno mahdollisuus, sanoo Paloässien perustaja ja toimitusjohtaja Sami Hämäläinen.