Dimenteqin tuotteisiin kuuluu Harava-palvelu. Kuva: Dimenteq

Sitowise ostaa Dimenteqin

Dimenteqin tuotteisiin kuuluu Harava-palvelu. Kuva: Dimenteq

”Dimenteqin liittyminen osaksi Sitowiseä toteuttaa strategiaamme panostaa vahvasti rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyviin palveluihin. Sitowisen tavoitteena on olla rakennetun ympäristön tiedonhallinnan edelläkävijä. Dimenteq tunnetaan laadukkaista palveluistaan ja asiantuntevasta henkilöstöstään, ja osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan. Yhdessä tarjoamme yhä monipuolisemman ja laajemman palveluvalikoiman sekä voimme panostaa merkittävästi liiketoiminnan kehittämiseen”, Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen sanoo.

”Dimenteqille yhdistyminen Sitowisen kanssa mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen seuraavalle tasolle. Sitowise on meille hyvä koti – organisaatiomme, toimintatapamme ja asiakkuutemme ovat hyvin yhtenevät, ja Sitowisen kasvustrategian keskiössä olevat digitaalisuus ja paikkatiedon hyödyntäminen ovat asioita, jotka allekirjoitamme varauksitta”, Dimenteqin Teemu Virtanen jatkaa.

”Dimenteqin kanssa muodostamme Suomen johtavan rakennetun ympäristön digitaalisia palveluita tarjoavan toimijan. Sitowise on vahvassa kasvussa, ja tavoitteemme on kasvattaa myös digitaalisia palveluja reilusti. Tulemme rekrytoimaan kymmeniä uusia osaajia tulevina vuosina”, Sitowisen Tietopalvelut-toimialan johtaja Milla Lötjönen kertoo.

Sitowise hankkii kaupassa Dimenteqin koko osakekannan. Kaikki Dimenteqin 37 asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Dimenteqin toimitusjohtaja Teemu Virtanen nimitetään kaupan yhteydessä Sitowisen Smart City -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja tekninen johtaja Jan Lindbom tuotanto- ja teknologiajohtajaksi. Smart City -liiketoiminta-alue kattaa Sitowisen tietopalvelut ja liikenteen palvelut, jotka uudistavat rakennetun ympäristön omaisuudenhallintaa ja liikenteen prosesseja digitaalisilla palveluilla.

 

Dimenteq Oy on tietotekniikan palveluyritys, jonka avainosaamista on paikkatietojärjestelmien kehittäminen ja toteutus. Yritys tuottaa uuden ulottuvuuden avaavia liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita, tietojär-jestelmäratkaisuja ja jatkuvia palveluita julkishallinnon ja yksityisen sektorin asiakkuuksille. Vuodesta 2007 toiminut yritys työllistää 37 asiantuntijaa Helsingissä, Salossa ja Turussa. dimenteq.fi

Sitowise Oy on lähes 1300 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Sitowise on suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. sitowise.com