Kuva: Karelia Oy

Karelia Ikkunan liikevaihto nousi 21,2 miljoonaan

Kuva: Karelia Oy

Liikevoitto kasvoi 14 prosenttia 7,24 miljoonaan. Myös omavaraisuusaste nousi 53,25 prosenttiin. Karelia Ikkuna työllistää lähes 80 henkeä.

Karelia Ikkunan toiminta on lähes kolminkertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana. Yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin keskittynyt tekeminen ja onnistuneet automaatioinvestoinnit ovat kasvattaneet Karelia Ikkunasta suurimman kotimaisessa omistuksessa olevan ikkunavalmistajan. Tulevina vuosina yritys jatkaa kasvu-uraansa vahvistaen ja kehittäen toimintaansa.

Ikkunamarkkinoilla ennustetaan tapahtuvan muutoksia lähivuosina, koska tuotantokapasiteetin kasvun ja lisääntyvän muovi-ikkunatuonnin myötä kilpailu kiristyy väistämättä. Karelia Ikkunassa uskotaan puun hyviin ominaisuuksiin ikkunassa. Lisäämällä automaatiota puun käsittelyyn saadaan siitä myös kustannuksiltaan parempi vaihtoehto PVC-materiaalille.

Yrityskuvaus:

Karelia Ikkuna Oy on vuodesta 1991 toiminut joensuulainen perheyritys. Yrityksellä on kaksi tehdasta Joensuussa ja se työllistää 78 henkeä. Karelia Ikkunan liikevaihto on yli 21 miljoonaa euroa. Karelia Ikkunat valmistetaan ekologisesti kotimaisesta puusta.