Kuva: Perustava

Sievitalo ja Perustava yhteistyöhön

Talopaketteja tarjoava Sievitalo ja rakennushankkeen pohja- ja perustustöitä tarjoava Perustava ryhtyvät yhteistyöhön pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan pientalomarkkinassa. Sievitalo alkaa myydä MuuttovalmisPlus-talopaketin osana Perustava Nollakorko -palvelua. 

Kuva: Perustava

– Yhä useammat Sievitalon kuluttaja-asiakkaat kaipaavat rakentamisen helppoutta ja vaivattomuutta, kertoo Sievitalon liiketoimintajohtaja Heikki Linna. Linnan mukaan talopaketin ostaneet asiakkaat ovat kertoneet, että tontin pohjatyöt ovat olleet hankala osa-alue sekä toteuttamisen että budjetin kannalta.

– Perustava luotettavana pohja- ja perustustoimijana on oikea kumppani ratkaisemaan tätä meidän yhteistä haastetta. Heillä on pientaloalalta pitkä kokemus, ja olemme saaneet heidän kanssaan luotua jo syvän yhteistyön, Linna sanoo.

Uuden yhteistyön mallissa rakentaja on sopimussuhteessa Sievitalon, Perustavan ja vastaavan työnjohtajan kanssa. 

– Perustava Nollakorko mahdollistaa yhden ja kiinteän hinnan tontin ja talon väliin tuleville osa-alueille. Kannamme asiakkaan puolelta maatöiden riskin, ja rakentaja voi olla levollisin mielin, että hänen tontilla ei tapahdu yllätyksiä, Perustavan liiketoimintajohtaja Tuomas Toivonen sanoo.

Yhteistyö ulottuu myös suunnitteluun.  Sievitalo hoitaa talon sisäpuoliset ja Perustava talon ulkopuoliset suunnittelut. 

– Nykyään halutaan yhä valmiimpia ratkaisuja, ja tämä on loistava avaus sitä ajatellen. Tässä on aidosti mietitty, miten oman kodin rakentaminen on asiakkaan puolelta helpoin tapa toteuttaa, Sievitalon myyntipäällikö Tuomas Silver toteaa.