Sebastian Krapf Realia Groupin talousjohtajaksi

Realia Group -konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 8.8.2018 alkaen nimitetty KTM Sebastian Krapf. Krapf siirtyy Realia Groupiin Vincit Groupista, jossa hän on toiminut talousjohtajana. Aiemmin Krapf on työskennellyt mm. talousjohtajana OpusCapita Groupissa sekä Konecranesin palveluksessa Suomessa ja Aasiassa.

”Realia Groupilla on vahva kasvustrategia Pohjoismaissa ja strategian yhtenä kulmakivenä ovat yritysostot. Sebastian Krapfilla on laaja-alainen kokemus taloushallinnon johtamisesta sekä liiketoiminnasta myös kansainvälisesti. Hänen monipuolinen osaamisensa tukee konsernin kehitystä erinomaisesti. Olen iloinen saadessamme Sebastian Krapfin johtamaan Realia Groupin taloushallintoa sekä osaksi Realia Groupin johtoryhmää”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitystoimiala on mielenkiintoinen ja Realia Group sen markkinajohtajana erityisen kiinnostava. Realia Groupilla on vahva strategia ja yhtiö on voimakkaassa kasvu- ja kehitysvaiheessa, ja olen innolla mukana yhtiön tulevassa kehityksessä”, Sebastian Krapf sanoo.

Sebastian Krapf vastaa Realia Group -konsernin taloushallinnosta ja rahoituksesta kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän raportoi konsernin toimitusjohtajalle.