Sami Packalén Stalatuben toimitusjohtajaksi

Lahtelaisen Stalatuben uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen DI ja EMBA Sami Packalén (46), joka on työskennellyt yhtiössä vuodesta 1999 ja siirtyy tehtävään myynti- ja markkinointijohtajan paikalta. Nykyinen toimitusjohtaja ja Stalatube Oy:n yrittäjä Jukka Nummi siirtyy päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

”Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan olen ollut mukana rakentamassa globaalia brändiä ja viemässä myyntiä uusille luvuille. Nyt jatkan innostuneena koko Stalatuben kehittämistä”, kertoo uusi toimitusjohtaja Sami Packalén. ”Yhtiössä minua viehättää osaava ja motivoitunut henkilöstö, kansainvälisyys ja globaali brändi. Perheyrityksen arvot näkyvät tekemisessämme ja antavat vankan perustan tulevaisuuden kasvulle.”

Packalénin teesit Stalatuben johdossa ovat asiakkaiden kuuntelu, erottuva ja ainutlaatuinen tuote- ja palveluvalikoima sekä yhdessä tekeminen eli tiimityö koko henkilöstön kesken. ”Asiakas on pidettävä kaiken keskiössä ja meidän on pystyttävä jatkuvaan muutokseen ja itsemme kehittämiseen, jotta pärjäämme yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa”, Packalén toteaa.

Hallituksen puheenjohtaja Jukka Nummi katsoo tulevaisuuteen luottavaisesti. ”On aika valjastaa tuoreemmat kyvyt luotsaamaan Stalatubea eteenpäin sen yli 50 vientimaassa. Yhtiö on hyvässä kehitysvaiheessa sen aloitettua ruostumattomien putkien ja profiilien jatkojalostuksen Puolassa aiemmin tänä vuonna. Samilla on myyntikokemusta ja -näkemystä, jota tarvitaan yhtiön kasvattamisessa. Hänen johdossaan Stalatube on hyvissä käsissä”, kuvailee Nummi päätöksen perusteita. ”En minä kuitenkaan mihinkään katoa, vaan päätoimisena hallituksen puheenjohtajana olen apuna etsiessämme kasvupolkuja, joita pidämme tärkeinä strategiamme toteuttamisessa”, Nummi lupaa.

Tuore toimitusjohtaja tuo yhtiön käyttöön vahvaa osaamista alalta, asiakasnäkemystä ja energistä johtamista. ”Haluan että Stalatubesta kehittyy entistäkin kansainvälisempi yhtiö, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti ja toimittamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja kustannustehokkaasti, nopeasti ja joustavasti”, Sami Packalén sanoo. ”Ensi töikseni aion keskittyä strategiamme jalkauttamiseen huolehtimalla siitä, että visiomme on koko henkilöstölle kirkas ja että keskitämme resurssimme sekä kehityspanoksemme valittuihin päähankkeisiin. Aion myös panostaa henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.”