Petteri Kaijasilta

Sector Alarmin uusi toimitusjohtaja on Petteri Kaijasilta

Kodin turvapalveluja tarjoavan Sector Alarmin toimitusjohtajaksi on nimitetty Petteri Kaijasilta, 45. Vahvasti kasvava yritys saa riveihinsä kasvuosaajan, joka uskoo, että kiinnostus kodin turvaamiseen tulee olemaan vahva trendi myös Suomessa. Jalkapalloammattilaisenakin tunnettu Kaijasilta haluaa tuoda parhaat opit pelikentiltä yritysmaailmaan.

Petteri Kaijasilta

–Turvapalveluala tulee kasvamaan voimakkaasti lähivuosina, ennustaa Sector Alarmin uusi toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta, joka aloitti tehtävässään joulukuun alussa.

Kotien ja pienyritysten hälytysjärjestelmiä ja -palvelua tarjoava Sector Alarm aloitti Suomessa vuonna 2016 ja on alusta lähtien ollut kovassa kasvussa. Kaijasilta uskoo kasvun jatkuvan entistä vauhdikkaampana.

–Turvallisuus on yksi maailman megatrendeistä. Yksilötasolla se näkyy esimerkiksi lisääntyneenä kiinnostuksena erilaisia kodin turvallisuuspalveluja kohtaan. Suomessa ja koko Euroopassa turvapalvelujen hyödyntäminen on silti vielä alkutekijöissään, joten kasvupotentiaalia on paljon, Petteri Kaijasilta sanoo.

Kaijasilta siirtyy Sector Alarmille Fortumilta, jossa hän vastasi uusasiakashankinnasta ja nykyasiakkaille kohdennetusta myynnistä. Vaikka ala vaihtuu, kasvavan palveluyrityksen kelkkaan hyppääminen oli luontevaa, sillä palvelumyynti ja kasvualat ovat olleet Kaijasillan uralla keskeisessä roolissa. Ennen Fortumia hän toimi Kotimaan Energian myyntijohtajana sekä Canal Digital Finlandin myynti- ja markkinointijohtajana.

Jalkapallourallaan Petteri Kaijasilta niitti mainetta TPS:n ja PK-35:n maalitykkinä. Maajoukkuepaidassakin pelannut Kaijasilta näkee urheilumaailmassa yhtymäkohtia yritystoimintaan.

–Joukkue menestyy, kun kaikki osa-alueet toimivat samalla taktiikalla, saman tavoitteen eteen. Yritysmaailmassa rakennetaan tiimit, jotka ovat valmiit tekemään joka päivä isosti työtä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja ylittämiseksi. Sector Alarmilla yhteinen tavoite on tyytyväiset asiakkaat. Pidän tärkeänä sitä, että arvomaailma, jossa asiakas on keskipisteenä, heijastuu kaikkeen tekemiseen.

Uuden työn merkityksellisyys puhuttelee Kaijasiltaa.

–Arvostan, että tässä työssä saan olla mukana turvaamassa koteja ja perheitä. Palo- ja murtosuojaus ovat kodin turvallisuuden peruselementtejä ja suomalaisille etenkin paloturvallisuus on tärkeä asia. Oman kodin turvallisuudella on iso merkitys jokaiselle ja uskon, että suomalaisten kiinnostus oman kodin kokonaisvaltaiseen suojaamiseen tulee yhä kasvamaan, Petteri Kaijasilta toteaa.