Ruby Hotels & ICON Kiinteistörahastot hotelli Kruununhaka

Saksalainen Ruby-hotelli Helsinkiin yhteistyössä ICON Kiinteistörahastojen kanssa

Müncheniläinen hotelliryhmä Ruby Hotels avaa ensimmäisen pohjoismaisen hotellinsa Helsingin Kruununhakaan. Projekti toteutetaan yhteistyössä suomalaisen kiinteistökehittäjä ICON Kiinteistörahastojen kanssa.

Suomen projektin allekirjoittaminen merkitsee Rubylle myös Pohjoismaiden markkinoille tuloa. Helsingin hotelli noudattaa ryhmän muiden hotellien tavoin Lean Luxyry -filosofiaa, ja se on suunniteltu avattavaksi alkuvuodesta 2021. Hotelliryhmä on perustettu 2013, ja se operoi tällä hetkellä kuutta eri hotellia.

Rubyn kiinteistökumppanina toimii ICON Kiinteistörahastot. Hotelli sijoittuu vuonna 1885 rakennettuun Evert Lagerspetzin suunnittelemaan rakennuskompleksiin Mariankatu 23:ssa ja Maneesikatu 7:ssä. Hotelliin tulee yhteensä 142 vierashuonetta, 24/7-baari, aamiaistila, sisäpihan paviljonki ja ulkoterassi.

”Se on myös ensimmäinen hotellimme, josta löytyy sauna. Annoimme suomalaisen perinteen vakuuttaa meidät”, toteaa Rubyn perustaja ja toimitusjohtaja Michael Struck.

Ruby Helsinki -rakennusprojekti on osa 10 000 neliön kokoista kiinteistöprojektia, johon kuuluu myös asuntorakentamista.