Ruut Ronni

Ruut Ronni A-Insinöörien rakennuttamispalvelujen yksikönjohtajaksi Tampereelle

Arkkitehti Ruut Ronni on nimitetty vastaamaan A-Insinöörien Tampereen rakennuttamisen palveluista 4.6.2021 alkaen. Ronni siirtyy uuteen rooliin rakennuttajapäällikön tehtävistä, missä hän on toiminut lähellä asiakkaita suurten ja vaativien hankkeiden projektipäällikkönä ja rakennuttajakonsulttina.

Ruut Ronni

– Ruut on taitava rakennuttaja ja hyvin verkostoitunut rakennushankkeiden ammattilainen. Saamme hänestä energisen, osaavan ja asiakkaita tarkalla korvalla kuuntelevan luotsin Tampereen yksikköömme, toimialajohtaja Juhani Karhu sanoo.

Vuodesta 2017 yksikköä johtanut Petri Moksén siirtyy uusien tehtävien pariin A-Insinöörien ulkopuolelle.

Ruut Ronni on aiemmin työurallaan toiminut rakennuttamistehtävien lisäksi mm. arkkitehtina, arkkitehtiyrittäjänä ja opettajana. Hän on saanut työstään tunnustusta mm. Hyvän rakentamisen palkinnolla.

 – Meillä on Tampereella kokenut ja monipuolinen, laaja-alaisesti rakennushankkeen eri osa-alueet taitava tiimi. Aiempi rakennuttajapäällikön tehtäväni antaa hyvät valmiudet uuteen rooliin. Teemme tälläkin hetkellä töitä useissa vaativissa hankkeissa, joihin lukeutuvat mm. Sokos Hotel Ilveksen tahtihankkeena toteutettava peruskorjaus, TOAS Hippos opiskelijakortteli, Metsä Fibren Rauman saha, Porin ruotsinkielinen koulukampus ja Hakametsän Sport Campus -alue, Ronni kertoo.

A-Insinöörien rakennuttamisen yksikössä Tampereella työskentelee 40 uudis- ja korjaushankkeiden johtamiseen ja valvontaan erikoistunutta asiantuntijaa.