Jaakko Virevesi

Jaakko Virevesi CGI:n liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

IT-palveluyhtiö CGI on nimittänyt Jaakko Vireveden Suomen, Baltian ja Puolan liiketoimintojen kehitysjohtajaksi. Virevesi tukee tehtävässään CGI:n asiakkaita liiketoiminnan strategisissa uudistuksissa ja transformaatioissa. Hän siirtyy CGI:lle ANDRITZilta, jossa hän on toiminut tietohallintojohtajana.

Jaakko Virevesi

– Virevedellä on erittäin vahva ja monipuolinen tausta. Hänellä on kokemusta sekä tietohallintojohtajan tehtävistä teollisuudessa että johtotehtävistä teknologiayrityksessä. Hän pystyy katsomaan liiketoiminnan kehittämistä monesta eri perspektiivistä käsin ja auttamaan asiakkaitamme muun muassa vaativien muutosprojektien läpiviennissä, toteaa CGI:n Commercial-yksikön johtaja Martti Reilander.

Jaakko Virevesi vastaa liiketoiminnan kehitysjohtajana suurimpien asiakashankkeiden myynnistä, käynnistämisestä ja konsultoinnista. Hän keskittyy erityisesti teollisuuden, kaupan sekä palvelualojen yritysten tukemiseen ja on osa Reilanderin johtaman Commercial-liiketoimintayksikön johtoryhmää.

– CGI on Suomen johtava IT-palveluiden tarjoaja ja asiantuntijatalo. Hyvin johdettuun ja kannattavaan yritykseen on ilo tulla. Odotan, että pääsen uudessa roolissani rakentamaan asiakkaille tehokkaita ja kasvua tukevia ratkaisuja sekä toimintamalleja erityisesti laajoissa ja kompleksisissa liiketoiminnan ja IT:n uudistuksissa, toteaa Jaakko Virevesi. 

Jaakko Virevesi, BBA, M.Sc., aloittaa CGI:n johtajana 7.6.2021. Hänellä on kahdenkymmenen vuoden kokemus IT-alalta. Ennen CGI:lle siirtymistään hän toimi lähes kymmenen vuotta ANDRITZin tietohallintojohtajana vastaten kokonaisvaltaisesti globaalin IT:n kehittämisestä ja ohjaamisesta. Ennen ANDRITZia hän työskenteli kansainvälisissä konsultointitehtävissä.