Rimo Lõiv

Rimo Lõiv vahvistaa Vahanen Suunnittelupalveluiden osaamista Tallinnassa

DI Rimo Lõiv on nimitetty 22.6.2019 alkaen Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:öön kuuluvan Vahanen Eesti Oü:n Tallinnan toimiston rakennesuunnitteluryhmän tiimipäälliköksi. Hänen vastuullaan tulee olemaan yhtiön rakennesuunnittelun kehittäminen Virossa ja yhteistyö Vahasen muiden konserniyhtiöiden kanssa.

Rimo Lõiv

Lõiv on aikaisemmin toiminut Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n Espoon toimipisteessä mm. vaativien korkean rakentamisen kohteiden vastaavana rakennesuunnittelijana sekä suunnitelmien kolmannen osapuolen tarkastajana vuodesta 2015 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm. Novarc Group AS:n ja Sweco Projekt AS:n palveluksessa Tallinnassa vaativissa rakennesuunnittelun johtotehtävissä 1998-2015.

– Uusi tehtäväni on haastava ja mielenkiintoinen, Lõiv sanoo. – Vahasen suunnitteluosaamisen jalkauttaminen ja prosessien soveltaminen Virossa on yksi päätehtävistäni. Vahanen Eesti on jo omaksunut tietomallintamisen vahvan hyödyntämisen ja nyt on aika nostaa rakennesuunnittelun osaaminen uudelle tasolle Tallinnassa. Tehtävässä pystyn hyödyntämään edellisistä työpaikoistani kertynyttä suunnittelu- ja asiantuntijakokemusta sekä yhdistämään sen Vahasen vahvaan uudis- ja korjausrakentamisen osaamiseen.

– Tavoitteenamme on palvella niin Virossa kuin Suomessakin toimivia asiakkaitamme sekä nostaa yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta entistä osaavamman henkilöstön, sujuvamman yhteistyön sekä tietomallintamisen avulla, sanoo Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonen.

– Näemme Tallinnan Vahaselle tärkeänä yksikkönä ja tarvitsemme taloon uusia osaajia, jotka tukevat tätä tavoitetta. Rimolla on taitoa ja tahtoa johdattaa Vahanen Eestin osaaminen korkealle tasolle ja tukea samalla Vahasen muita toimintoja Tallinnasta käsin, toteaa Rantonen.