Skyddan toimitusjohtaja vaihtui

Pohjois-Euroopan johtaviin henkilönsuojantoimittajiin kuuluvan Skydda Suomi Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Heikki Heinonen siirtyi huhtikuun alussa Skyddan omistavan Bergman & Beving -konsernin palvelukseen. Skyddan toimitusjohtajaksi siirtyi yhtiön myyntijohtajana kolme vuotta toiminut Toni Schlobohm.

– Henkilönsuojainala kasvaa jatkuvasti, kun lait ja säädökset tiukentuvat, työturvallisuus kohenee ja yritysten vastuullisuus työntekijöistään kasvaa. Alan kasvu on seitsemästä kahdeksaan prosenttia vuodessa, toimitusjohtaja Toni Schlobohm sanoo.

Suomessa Skydda on merkittävimpien rakennusfirmojen pitkäaikainen yhteistyökumppani.

– Tunnemme asiakkaamme ja eri alojen riskialueet, joissa onnettomuuksia voi tapahtua. Yhdessä asiakkaidemme työturvallisuustiimien kanssa teemme heille sopivat valikoimat, jolloin työntekijä voi olla varma, että suojaus on oikea ja riittävä, Toni Schlobohm kertoo.
Jyväskyläläisen Schlobohmin tausta ennen Skyddaa on teollisuuden maahantuontia tehneessä Schlobohmin perheyrityksessä ja Rahastoyhtiö Helsinki Capital Partnersissa.
Skyddan missiona on yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittää työturvallisuutta ja edistää tehokasta ja turvallista työympäristöä. Toni Schlobohmin mukaan yhtiön tärkeimmät kilpailuvaltit ovat työntekijöiden kompetenssi alansa asiantuntijoina, Suomen keskusvarasto sekä oma tuotekehitys. Skydda edustaa alansa huippumerkkejä ja tunnettuja brändejä kuten Guide, Kask, Uvex, Reebok, L.Brador, Arbesko ja Zekler. Tuotenimikkeitä on noin 30 000.