Juha Määttä

Renoa Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Määttä

Juha Määttä

Renoa Group -konserniin kuuluvat Kotisun Oy, Kotisun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy, Renoa Talotekniikka Oy, Sundahem Sverige Ab ja Kodin Etupalvelu Oy.

Lähivuosina yrityksen tavoitteena on laajentuminen pohjoismaisille markkinoille.

– Ruotsissa aloitimme liiketoiminnan 2017 ja tavoittelemme siellä vahvaa kasvua. Pidemmän aikavälin tavoitteena Renoa Groupilla on olla johtava pientaloihin keskittyvä talotekniikan kumppani Pohjoismaissa, Määttä kertoo.

Toimitusjohtajan tehtävään Määttä siirtyy liiketoimintajohtajan roolista, jossa hän vastasi Renoa Groupin viemärisaneerauksiin ja -huoltoihin keskittyneestä liiketoiminnasta.

– Omassa roolissani keskeisimpiä tehtäviä on auttaa työntekijöitämme onnistumaan omassa työssään. Kehitämme toimintaamme ja palveluamme jatkuvasti erinomaisen asiakastyytyväisyyden säilyttämiseksi. Kasvussa on tärkeää panostaa kattavaan perehdytykseen ja koulutuksiin sekä työntekijöiden päivittäiseen tukemiseen. Lähden oman kokemukseni kautta haastamaan ja sparraamaan eri avaintoimintojen vastuuhenkilöitä, mutta odotan myös, että pääsen itse oppimaan ja inspiroitumaan heidän osaamisestaan, Määttä sanoo.