Marko Malmivaara, toimitusjohtaja,
Raksystems Insinööritoimisto Oy

Raksystems osti Sisäilmatalo Kärki Oy:n

Raksystems Insinööritoimisto Oy on ostanut hyvämaineisen Sisäilmatalo Kärki Oy:n koko osakekannan 12.3.2019. Kaupalla Raksystems jatkaa panostuksiaan kiinteistöjen hyvinvoinnin ratkaisuihin ja vahvistaa asemaansa sisäilma-asiantuntijana.

Kaupan myötä Raksystemin jo ennestään kattavat sisäilmapalvelut jatkavat laajenemista, sekä maanlaajuinen sisäilma-asiantuntijoiden asiantuntijaverkosto kasvaa noin 20 uudella asiantuntijalla.

Marko Malmivaara, toimitusjohtaja,
Raksystems Insinööritoimisto Oy

”Kärjen yrityskauppa on tärkeä askel Raksystemsin matkalla Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijataloksi. Sisäilmaongelmien ratkaisu on keskeinen osa hyvinvoivaa kiinteistöä. Kärjen tekemä työ kiinteistöjen sisäilmapalveluissa sekä uudisrakentamisen Kuivaketju10:n parissa on tehnyt meihin suuren vaikutuksen ja, kun yhteinen visio tulevaisuudesta löytyi nopeasti yritysten omistajien kesken, oli helppoa nähdä yhteenliittymisen edut niin asiakkaille kuin molempien yhtiöiden henkilökunnalle”, toteaa Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

 

Jukka-Pekka Kärki, toimitusjohtaja,
Sisäilmatalo Kärki Oy

”Olemme erittäin innostuneita tulevasta, sillä yhteenliittyminen helpottaa molempien yritysten pulaa sisäilma-asiantuntijoista ja tarjoaa asiakkaillemme entistä laajemman palveluvalikoiman sekä asiantuntijaverkoston. Meidät tunnetaan arvostettuna sisäilma-asiantuntijana isoissa julkisissa hankkeissa muun muassa kuntotutkimusten ja kosteudenhallinnan osa-alueilla. Nyt henkilökunnallemme aukeaa mahdollisuus päästä mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin sekä keskittyä erikoisosaamiseensa, kun yhdistämme voimamme monialaisen yrityksen kanssa”, Sisäilmatalo Kärki Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärki toteaa.

 

”Olen vaikuttunut Raksystemsin toiminnan laajuudesta, monipuolisista palveluista sekä rakennusteknisestä osaamisesta. Yhteinen tahtotilamme on kasvattaa rakennusterveysasiantuntijuuttamme ja palvella jatkossa yhä monipuolisemmin kuluttaja-asiakkaita, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä kuntia ja kaupunkeja”, Kärki jatkaa.

Kaupan jälkeen Sisäilmatalo Kärki Oy jatkaa toimintaansa Raksystemsin tytäryhtiönä ja sen toimipisteet pysyvät edelleen Joensuussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.