Havainnekuva kadulle päin. Kuva: Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy

Rakennusliike Soimu urakoi vuokra-asuntoja Jätkäsaareen

NAL Asunnot rakennuttaa Helsingin Jätkäsaareen 84 vuokra-asuntoa nuorille aikuisille. Samaan kohteeseen tulee myös Kylätalo, jossa on talvipuutarha ja kuntoilutila. Rakentamisesta vastaa joensuulainen Rakennusliike Soimu Oy.

Havainnekuva kadulle päin. Kuva: Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy

8-kerroksisen kerrostalon rakentaminen alkaa elokuussa, asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2023. Kohde on osa suurempaa Jätkäsaaren palvelukorttelikokonaisuutta. Kortteliin tulee monimuotoista asumista,  päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja hotelli.

Korttelin sydämeksi rakennetaan Kylätalo. Se tarjoaa muun muassa mahdollisuuden käyttää talvipuutarhaa sekä kuntoilutilaa ja kokoontua talon kahvilaan. 

– Asumisen laatu loistavine kulkuyhteyksineen on varmasti taattua. Tämä hanke auttaa meitä myös jälleen askeleen eteenpäin tarjoamaan nuorille aikuisille kipeästi kaivattuja kohtuuhintaisia koteja loistavalla sijainnilla, toteaa NAL Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Samuli Killström.

– Nyt solmittu urakka on hyvää jatkumoa meidän Uudenmaan liiketoiminnalle, ja meistä on mukava olla rakentamassa tulevaisuuden Helsinkiä, sanoo Rakennusliike Soimun toimitusjohtaja Petri Kahelin.

Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy. Pääsuunnittelijana toimii Kristiina Hannunkari.