Projektiuutiset 6 – 2017

Lue näköislehti

Ensimmäinen uutta vuotta koskeva lupaus on, että jatkamme samalla konseptilla: esittelemme merkittäviä rakennushankkeita eri puolelta Suomea, ja esittelyiden kuvat otetaan ja tekstit kirjoitetaan palvelemaan alan ammattilaisia.

Lue näköislehti täältä >>

Välitön ja välillinen palaute kertovat, että Projektiuutisilla on väliä. Pitkään rakennusalalla ollut ammattilainen totesi äskettäin, että aina joku kysyy, näitkö sen artikkelin Projektiuutisissa, ja että jos arkkitehdin tai suunnittelijan pöydällä on lehti, se on yleensä Projektiuutiset.

Toinen lupaus liittyy median luotettavuuteen. Sen merkittävyys trollien ja valemedioiden aikana korostuu entisestään. Projektiuutiset on saanut lukijatutkimuksissa kautta vuosien hyvän, jopa kiitettävän arvion luotettavuudestaan. Siitä emme tingi; meillä ovat artikkelit jatkossakin journalistisen suurennuslasin kestäviä artikkeleita ja ilmoitukset tunnistaa ilmoituksiksi.

Artikkeleiden haastateltavat valitaan lehden teeman mukaan. Ensi vuoden ensimmäisessä numerossa puhutaan tavallista syvemmin esiteltävien hankkeiden julkisivuista ja eristämisestä. Silloin rakenteiden suunnittelijat ja toteuttajat mutta myös energia-ammattilaiset pääsevät vastaamaan kysymyksiin.

Kolmas lupaus koskee tiukempaa pureutumista kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatioon. Olemme seuranneet tilannetta ja uutisoineet edistys askelista. Hanke-esittelyissä on kerrottu, että kohde on mallinnettuja parhaimmissa tapauksissa malli on ollut myös toteuttajien työkaluna.

Jatkossa sopivien hankkeiden esittelyissä digitalisaatio saa enemmän tilaa. Tämän numeron ajankohtaisista uutisista saa hyvän startin, kun pääsee tutustumaan ajatukseen digitaalisista kaksosista.

Lämmin kiitos kaikille yhteistyöstä tänä vuonna. Lupaamme olla hyvä yhteistyökumppani myös vuonna 2018.