Projektiuutiset 4 – 2017

Lue näköislehti

Aikamoinen saavutus

Lue näköislehti tästä.

Projektiuutiset kuuluu ammattilehtiin, joita tehdään ammattitaidolla ammattilaisille. Lukijoita kuunnellaan tarkasti, ja säännöllisin lukijatutkimuksin varmistetaan, että ollaan oikealla tiellä.

Kaikki palaute on hyvää ja tärkeää. Lukijatutkimuksen luvut ovat aina olleet vahvan tyydyttävän ja kiitettävän huitteilla. Kutakin numeroa lukee useampi kuin yksi rakennusalan asiantuntija, kukin lukija lukee jokaista numeroa useammin kuin kerran, monelle lukijalle artikkeleissa on ollut ammattitaidon kannalta tärkeää tietoa.

Ehkä kuitenkin hauskinta on spontaani palaute heti, kun lehti on ilmestynyt. Arkkitehtia tai urakoitsijaa harmittaa, kun heidän roolinsa esitellyssä hankkeessa on määritelty epämääräisesti, tai suunnittelija haluaa tietää, miksei heidän yrityksensä edustajaa ole haastateltu. Tästä palautteesta täällä toimituksessa uskalletaan päätellä, että Projektiuutiset ja sen artikkelit ovat tärkeitä. Rakennusalan toimijat haluavat olla lehdessä mukana.

Emme jää pitkäksi aikaa kellottelemaan onnen tunteeseen. Kehityshankkeita on käynnissä useita; kun KIRA harppoo kohti digitaalisuutta, täytyy mediallakin olla vastaavat alan pyrkimyksiä tukevat työkalut. Projektiuutisten 30.vuosikertaa juhlitaan pääasiassa tekemällä työtä. Vähän on arjessa kuitenkin enemmän hohtoa – huomasittehan tämän numeron kannen.

Hohtoa on myös Kiinteistömessuilla, jossa RPT Docu Oy on mukana isolla ja iloisella osastolla. Messuosastolla pääsee tutustumaan RPT:n viiteen vahvaan tuotteeseen: Projektiuutisten lisäksi lehdistä ovat mukanatoimitilojen CityMark sekä taloyhtiö maailmaan kuuluva Kiinteistöposti. Rakennus- ja kiinteistöalan tietopalveluista esittäytyvät FaktaNet Live, RakennusFakta ja SIR Tietokanta.

Lämpimästi tervetuloa messuosastollemme 6g51 kahville muistelemaan menneitä ja ideoimaan tulevaa.

Jaana Ahti-Virtanen
päätoimittaja