Liisa Rantavaara ja Sampo Katainen

Potius Oy:n toimitusjohtajaksi Sampo Katainen

Potius Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön myyntijohtajan Sampo Kataisen uudeksi toimitusjohtajaksi 23.9.2019 alkaen. Entinen toimitusjohtaja Liisa Rantavaara jatkaa Potiuksella keskittyen talon sisäisiin kehityshankkeisiin.

Liisa Rantavaara ja Sampo Katainen

Organisaatiomuutos on osa yrityksen kasvustrategiaa ja sen myötä Potius Oy pystyy ottamaan entistä vahvemman jalansijan isojen betonirunkojen rakennusmarkkinoilla.

“Toimitusjohtajan vaihdos on jatkumo aiemmille toiminnoille. Aika on nyt otollinen, kun olemme taloudellisesti vakaa yritys ja asiakaskuntamme on vakiintunut ja jatkuvasti kasvamaan päin”, kuvailee Rantavaara.

Sampo Katainen on ollut yrityksen johtotiimissä tiiviisti mukana työsuhteensa alusta lähtien. Hallituksen puheenjohtaja Hannu Holma kertoo, että Potiuksella tunnistetaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet betoniteollisuuden kehittämiseksi kestävämpään suuntaan: “Meillä on siihen vahva ja yhtenäinen visio, jonka toteuttamiseksi haluamme varmistaa, että huippuhenkilöt ovat oikeissa tehtävissä”, Holma kertoo. Olen luottavainen, että Sampon johdolla Potius jatkaa kauniilla kasvu-urallaan”, Holma kiteyttää.

Katainen on ottanut tehtävän hyvillä mielin vastaan: “Näen valtavasti mahdollisuuksia. Meillä on hyvä pohja, selkeä suunnitelma ja aiemmin yhtiössä tehdyt valinnat ovat olleet oikeita”, Katainen kertoo. Katainen on myös tyytyväinen yrityksen konseptiin ja työntekijöiden ammattitaitoon: “Osaamme tehdä hyvin vaativiakin betonirunkoja. Tulemme jatkossakin tekemään sitä, missä olemme hyviä. Pystymme tehdä saman huomattavan paljon isommin ja useammin”, kertoo Katainen.

Tehdaslaajennuksen myötä Potius Oy on päivä päivältä vahvempi betonielementtirunkojen toimittaja Päijät-Hämeessä ja metropolin alueella. Katainen haluaa päivittää Potius -konsernin toimintaa ja kulttuuria: “Meillä on nuori ja eteenpäin menevä porukka. Elementtikauppa.fi on yksi esimerkki digitalisaation tuomista mahdollisuuksista toiminnan järkevöittämiseksi ja tehostamiseksi.”