Kuva: Mika Terhelä aloittaa marraskuussa Pohjola Rakennus Oy Infran toimitusjohtajana.

Pohjola Rakennus Oy Infran toimitusjohtaja vaihtuu

Kuva: Mika Terhelä aloittaa marraskuussa Pohjola Rakennus Oy Infran toimitusjohtajana.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu DI Mika Terhelä.

Vuodesta 2015 toimitusjohtajana toiminut Kalle Tamminen jättää tehtävänsä syksyn aikana. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Mika Terhelä 13.11.2017.

”Pohjola Rakennus Oy Infra on jäänyt selvästi taloudellisista tavoitteistaan, eikä ole onnistunut korjaamaan tätä kehitystä. Pohjola Rakennus Oy Infra tarvitsee uudenlaista johtajuutta vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin”, Pohjola Rakennuksen konsernijohtaja Juha Metsälä kertoo.

”Kiitämme Kalle Tammista hänen työpanoksestaan ja omistautumisestaan Pohjola Rakennuksen infrarakentamisen yksikön kehittämiselle tiukassa kilpailuympäristössä”, Metsälä jatkaa.

Pohjola Rakennus Oy Infralla on tällä hetkellä hyvä tilauskanta ja liikevaihtonäkymät ovat yli 17 miljoonaa vuodelle 2017.

 

Pohjola Rakennus Oy Infra on projektiosaaja ja asiakaslähtöinen kumppani, jonka projektinjohtomalli varmistaa kustannustehokkaan ja sujuvan työnkulun. Pohjola Rakennus Oy Infra toteuttaa maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt ja projektikohtaisesti myös muut infrarakentamisen kokonaisuudet vankalla osaamisella. Pohjola Rakennus Oy Infran liikevaihto oli vuonna 2016 noin 9,4 miljoonaa euroa.

Pohjola Rakennus Group PRG Oy on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200.