Pohjola Rakennus Oy Infralle merkittävä urakka Espoosta

Pohjola Rakennus Oy Infra vahvistaa asemiaan infrarakentajien joukossa. Yhtiö voitti Espoossa Vermontietä ja Perkkaantietä koskevan urakkakilpailun, jossa urakkasumma on 4,9 miljoonaa euroa. Tilaajana on Espoon kaupunki.

Hanke liittyy Vermontien asemakaavan toteuttamiseen. Alueelle on kaavailtu noin 5 000 asukasta lisää. Kasvava asukasmäärä vaatii paitsi uusia asuntoja, myös toimivia katuja ja kunnallistekniikkaa.

Pohjola Rakennus Oy Infran projektinjohtomallilla toteuttamassa urakassa Perkkaantien itäosa peruskorjataan ja Vermontielle rakennetaan pohjoisosa.

Maaperän pehmeyden vuoksi katujen rakentaminen vaatii laajat pohjavahvistukset. Urakassa tehdään paalulaattaa noin 10 000 neliötä. Lisäksi urakkaan liittyy noin 80 kilometriä pilaristabilointia sekä 110 kV -kaapelin ja kaukolämmön runkolinjan siirtoa.

– Urakka on Pohjola Rakennus Oy Infran strategian mukainen. Tämän urakan sekä jo käynnissä olevien hankkeiden myötä meillä on hyvät mahdollisuudet saavuttaa tämän vuoden tavoitteemme, toimitusjohtaja Kalle Tamminen toteaa.

Espoon urakasta suurin osa tehdään tänä vuonna ja työt luovutetaan ensi keväänä.

 

www.pohjolarakennus.fi