Original Sokos Hotel Tripla Pasila

Pasilan Triplaan 1011-paikkainen Original Sokos Hotel Tripla

Sokos Hotels -ketjun uusin hotelli avautuu Pasilan Triplaan vuoden 2020 alkupuolella. Hotellin missiona on yhdistää kaupunkilaiset ja matkailijat sekä toimia lähialueen yritysten ja asukkaiden keskuksena ja kohtaamispaikkana.

Original Sokos Hotel Tripla Pasila

Tripla-hotelli edustaa Sokos Hotels -ketjun Original-hotellityyppiä, jonka asiakaslupaus on olla ”Sydämellisesti suomalainen”. Original Sokos Hotel Triplasta tehdään omistajansa mukaan malliesimerkki siitä, mitä lupaus käytännössä tarkoittaa.

– Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus, rento mutkattomuus sekä pelkistetty tyylikkyys. Uusi teknologia helpottaa matkailijaa ja vapauttaa työntekijöidemme aikaa keskittyä olennaiseen: asiakkaiden henkilökohtaiseen ja lämpimään kohtaamiseen. Triplassa kaikki tulevat viihtymään kuin kylässä hyvän ystävän luona, sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Original Sokos Hotel Triplaan tulee kaikkiaan 430 huonetta, joissa on 1011 vuodepaikkaa. Hotellissa on 13 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa. Aulassa sijaitseva bar&cafe on kohtaamispaikka niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Hotelli kohoaa 90 metriä meren pinnan yläpuolelle, joten se tarjoaa ainutlaatuiset näkymät yli Helsingin. Hotelli avautuu vuoden 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.