Päivi Salonen

Päivi Salonen Mall of Triplan toimitusjohtajaksi

Mall of Triplan uudeksi toimitusjohtajaksi ja kauppakeskusjohtajaksi on valittu DI Päivi Salonen. Hän aloittaa tehtävässään kesäkuussa. Nykyinen toimitusjohtaja Kati Kivimäki siirtyy Jääkiekon SM-Liiga Oy:n toimitusjohtajan tehtäviin.

Päivi Salonen

Päivi Salonen on aikaisemmin työskennellyt Ilmarisen kiinteistösijoitusyksikössä lähes 10 vuotta vastaten Helsingin ydinkeskustan kaupallisista kohteista kuten Kämp Galleriasta.

Salosella on vankka kokemus kaupunkikeskusten kehittämisestä ja hänen ydinosaamistaan on erilaisten kaupallisten tilakonseptien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Salonen on myös toiminut Triplan hallituksessa lähes alusta saakka.

– Odotan suurella innolla, että pääsen tutustumaan syvemmin Triplan operatiiviseen toimintaan ja vuokralaisiin. Mitä kaikkea meillä onkaan luvassa varsinkin nyt, kun pandemiasta ollaan siirtymässä eteenpäin ja pääsemme hyödyntämään kaikkia Triplan mahdollisuuksia, Salonen toteaa.Mall of Triplan vuoden 2021 kokonaismyynti oli 254 miljoonaa euroa. Triplassa asioi vuoden 2021 aikana yli 18,4 miljoonaa kävijää.