NREP rakennuttaa 103 uutta vuokra-asuntoa Tampereen Lielahteen

Pohjoismainen kiinteistösijoittaja- ja kehittäjä NREP rakennuttaa 103 uutta vuokra-asuntoa Tampereelle Lielahden asuinkortteliin. Asunnot toteuttaa Bonava, joka rakentaa alueelle yhteensä kuusi modernia kerrostaloa. Asuntojen on tarkoitus valmistua loppuvuonna 2020.

NREP:n uudet vuokra-asunnot ovat kaksioita ja yksiöitä, joihin kaikkiin tulee lasitettu parveke tai terassi, tyylikkäät kivitasot, lattialämmitys ja laadukkaat pintamateriaalit. Arjen luksusta tuovat lisäksi asukkaiden käyttöön tulevat kattoterassi ja sauna.

Uudet asunnot sijaitsevat aivan Lielahden keskuksen vieressä monipuolisten päivittäispalveluiden äärellä. Alueelta on hyvät yhteydet Tampereen keskustaan ja lähellä on myös kaunis järvimaisema.

”Lielahden asuinkortteli tuo uutta elämää aiemmin vahvasti vähittäiskauppaan painottuneelle alueelle. Tampereen asukasluku kasvaa, ja nopeasti kehittyvä Lielahti tarjoaa uusille asukkaille viihtyisiä koteja loistavalla sijainnilla. Alueelle suunniteltu ratikkalinja parantaa tulevaisuudessa yhteyksiä entisestään”, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.

”Omistus- ja vuokra-asuntojen asuntojen kysyntä Bonavan Lielahden kotikorttelissa on ollut hyvää ja alueen toteutus on edennyt nopeasti. Noin 300 asuntoa on valmiina ja saanut uudet asukkaat, rakenteilla asuntoja on tällä hetkellä noin 200. Bonava haluaa luoda onnellisia naapurustoja ja tuoda ihmiset yhteen. Lielahdessa tämä tarkoittaa muun muassa viihtyisän naapurustokokonaisuuden luomista”, kertoo Bonava Suomi Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen.