NCC vahvistuu kaupunki- ja hankekehityksessä

ncc_logoTommi Vaisalo on nimitetty kaupunkikehityksestä ja maankäytöstä vastaavaksi johtajaksi 1.1.2017 alkaen vastuualueenaan NCC Buildingin lähiökehityskonsepti, maankäyttö sekä yrityskaupat. Vaisalo siirtyy tehtävään Optiplanin toimitusjohtajan paikalta.

– Tommin kokemus maankäytöstä, kaavoituksesta ja hankekehityksestä on erinomaista ja auttaa NCC:tä kulkemaan kohti visiotamme, jossa todella haluamme uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, sanoo NCC:n Suomen maajohtaja Harri Savolainen.

 

Pekka Kiuru on nimitetty Optiplanin toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Kiuru siirtyy tehtävään NCC Buildingin liiketoiminnan kehitysjohtajan paikalta.

– Pekalla on pitkä työhistoria NCC:llä ja monessa eri tehtävässä kertynyttä osaamista ja kokemusta Optiplanin luotsaamiseen, kommentoi Harri Savolainen.

 

Laura Saraste-Mäkinen on nimitetty NCC:n Suomen toimintojen viestintäjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Tällä hetkellä sekä Suomen viestintää että NCC Industryn liiketoiminta-alueen viestintää pohjoismaisella tasolla johtava Merja Alastalo keskittyy ensi vuoden alusta alkaen pohjoismaiseen rooliinsa NCC Industryn viestintäjohtajana.

 

Lisätietoa

Harri Savolainen, maajohtaja, NCC, puh. 050 361 7109

Merja Alastalo, viestintäjohtaja, NCC, puh. 050 316 5887