Mika Toiviainen

Mika Toiviainen Assemblinin aluejohtajaksi

Assemblin Oy:n Helsingin Talotekniikkaurakointiin aluejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Mika Toiviainen 1.11.2022 alkaen.

Mika Toiviainen

Mika Toiviainen on aikaisemmin työskennellyt Are Oy:ssä muun muassa TATE-päällikkönä ja Caverion Suomi Oy:ssä yksikönpäällikkönä. Koulutukseltaan Toiviainen on LVI-insinööri, ja hänellä on paljon kokemusta erityyppisistä projekteista, urakkamalleista ja esihenkilötyöstä. Toiviaisen yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on projektiprosessin kehittäminen ja jalkauttaminen.

– On ollut todella mukava tulla Assemblin Oy:lle töihin. Odotan innolla, että pääsen meidän ammattilaisten kanssa vahvistamaan ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi sekä vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin nyt ja tulevaisuudessa, toteaa Mika Toiviainen.

– Mika on loistava henkilöstöjohtaja, joka ymmärtää projektiliiketoiminnan projektiprosessien merkityksen. Ensimmäisten viikkojen aikana hän on päässyt tutustumaan porukkaan ja parasta on ollut kuulla työntekijöiltämme hänestä pelkkää positiivista palautetta. Olemme tyytyväisiä, että tässä markkinatilanteessa saimme meille näin hyvän johtajan viemään hyvällä draivilla meidän suurinta liiketoiminta-aluettamme eteenpäin,  Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen sanoo.

Helsingin talotekniikkaurakoinnissa työskentelee yli 125 työntekijää.