Kuva: Raiski Arkkitehdit

Meijou rakentaa toimitilat ContiTech Finlandille

Meijou Oy on tehnyt sopimuksen uusien toimitilojen rakentamisesta Continental AG:n tytäryhtiö ContiTech Finland Oy:lle Pirkkalan Linnakallioon. Tilat valmistuvat vuoden 2023 aikana. 

Kuva: Raiski Arkkitehdit

ContiTech Finland Oy on osa kansainvälistä Continental-konsernia, joka on renkaiden ja ajoneuvon sähkölaitteiden valmistaja. ContiTech Finland myy, huoltaa ja asentaa kuljetinhihnoja. Suomessa ContiTechillä on 7 toimipistettä ja 65 työntekijää.  

– Energiahintojen nousun takia ContiTechin nykyisten liiketilojen ylläpitokustannukset ovat nousseet huimasti. Uudet toimitilat tullaan rakentamaan maalämpöön, jonka vuoksi ylläpitokustannuksissa tehdään merkittäviä säästöjä. Tilasuunnittelun optimoinnilla saadaan myös tuotantoprosessista tehokkaampi, kertoo ContiTechin Pohjoismaiden ja Baltian palvelujohtaja Riku Sorjonen.

– Liiketilojen energiatehokkuus on nyt tapetilla enemmän kuin koskaan. Jotta yritykset voivat varmistaa liiketoiminnan menestyksen myös jatkossa, ovat uudet toimitilat melkoinen kilpailuvaltti energiatehokkuuden, toiminnallisen tehokkuuden sekä työntekijöiden työtyytyväisyyden kautta, Meijoun myynti- ja hankejohtaja Johanna Partanen toteaa.