Konsernijohtaja Mattias Johansson toimii Bravida Suomen väliaikaisena toimitusjohtajana. Kuva: Bravida

Marcus Karsten jättää tehtävänsä Bravida Finlandin toimitusjohtajana

Konsernijohtaja Mattias Johansson toimii Bravida Suomen väliaikaisena toimitusjohtajana. Kuva: Bravida

”Marcus Karstenilla on ollut merkittävä rooli Bravidan etabloitumisessa Suomeen ja Suomen toimintojen laajentamisessa. Sähköpeko-yhtiöiden, Halmesvaaran ja Asentaja Groupin ostojen myötä olemme luoneet vankan alustan toiminnan kehittymiselle edelleen Suomessa. Nyt Bravida Finland on siirtymässä seuraavaan vaiheeseen ja haluan kiittää Marcusta hänen ponnisteluistaan”, sanoo Mattias Johansson, Bravidan konsernijohtaja.

Marcus Karsten on ollut Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Bravida-konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2014 alkaen. Bravida Finland on aloittanut toimitusjohtajan rekrytoinnin. Konsernijohtaja Mattias Johansson toimii väliaikaisena toimitusjohtajana.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 10 000 ammattilaista. Bravida toimii yli 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja viemäröinti-, ilmanvaihto-, jäähdytys-, sprinkleri-, automaatio- ja turvallisuustekniikoissa ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon.