Maakuntien tilakeskuksen hallitukseen kolme uutta jäsentä

Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies, Etelä-Karjalan muutosjohtaja Aija Tuimala ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hakejohtaja Raija Malmström aloittavat yhtiön hallituksessa maaliskuun alusta 2018 alkaen.

Kiinteistöyhtiön valmistelu osana maakunta- ja sote-uudistusta on edennyt vaiheeseen, jossa tarvitaan laajempaa yhteistyötä maakuntien kanssa. Tilakeskuksen yhtiökokous päätti valita hallitukseen kolme uutta jäsentä, jotka tuovat vahvaa osaamista maakunnan johtamisen, maakuntauudistuksen valmistelun ja hankkeiden johtamisen alueilta. Hallituksen keskeisiä tehtäviä tulevat olemaan muun muassa yhtiön vuokrajärjestelmästä, asiakkuuksien hoitamisesta sekä yhtiön rakenteesta ja organisoinnista päättäminen.

Yhtiön valmisteluun on tähän mennessä osallistunut maakuntien asiantuntijoita projektiryhmässä ja asiakasneuvottelukunnassa.

Maakuntien tilakeskuksen hallituksen muodostavat 1.3.2018 alkaen:

  • Maakuntajohtaja Kari Häkämies, Varsinais-Suomen maakunta
  • Muutosjohtaja Aija Tuimala, Etelä-Karjalan maakunta
  • Hankejohtaja Raija Malmström, HUS
  • Toimitusjohtaja Jari Sarjo, Senaatti-kiinteistöt, pj
  • Budjettineuvos Riku Jylhänkangas, VM, vpj
  • Independent advisder Jorma Heinonen
  • Talousjohtaja Mikko Ahola, Senaatti-kiinteistöt

Hallituksen toimikausi on enintään vuoden 2019 loppuun.

Maakuntien tilakeskus Oy tarjoaa toimitiloja suomalaisten hyvinvointia ja alueiden elinvoimaisuutta edistäviin palveluihin. Tehtävämme on huolehtia kaikista tulevien maakuntien tarvitsemista tiloista – erikoissairaanhoidon, terveyskeskusten ja sosiaalipalveluiden tiloista pelastusasemiin ja toimistoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme julkisen kiinteistöhallinnan parasta osaamista toimitilojen vuokrauksessa, rakennuttamisessa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Lisätietoa Maakuntien tilakeskuksen toiminnasta ja valmisteluvaiheesta www.maakuntientilakeskus.fi