Trevian vahvistaa tiimiään uusilla rekrytoinneilla

Trevianin uudeksi sijoitusjohtajaksi nimitetty Risto Vuorenrinne siirtyy Trevianin palvelukseen australialaisesta ASX-listatusta kiinteistösijoitusyhtiö Cromwell Property Groupista, jossa hän vastasi Suomen toiminnoista lähes viisi vuotta. Vuorenrinteellä on 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta monipuolisiin tehtäviin kiinteistöhallinnon, -kehittämisen ja -kauppojen parissa.

”Viimeisen vuoden aikana olen ollut toteuttamassa kiinteistökauppoja Suomeen noin 380 miljoonan arvosta, ulkomaisten pääomasijoittajien lukuun”, kertoo sijoitusjohtaja Vuorenrinne. ”Suomen kiinteistösijoitusmarkkinan kiinnostavuudesta kertoo se, että monen vuoden tauon jälkeen useita yhdysvaltalaisia investoreja on palannut Suomeen suorilla sijoituksilla. Uskon, että tulemme näkemään edelleen vuonna 2018 merkittäviä sijoituksia ulkomailta Suomeen. Talouden vihdoin käännyttyä kasvuun ovat Suomen eurooppalaisittain korkeat tuottotasot todella kiinnostavia. Olen todella iloinen, että pääsen mukaan Trevianin tiimiin tässä mielenkiintoisessa markkinatilanteessa”, Vuorenrinne jatkaa.

Myös Trevian Rahastot AIFM Oy on vahvistanut tiimiään rekrytoimalla Jussipekka Aumon yhtiön myyntijohtajaksi. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän vastasi osakekaupankäynnistä ulkomaisille instituutioasiakkaille Evli Pankin pääomamarkkinat -yksikössä. Tätä ennen hän on toiminut osakemeklarina Danske Bankin Lontoon toimistossa, osakkaana Mandatum Pankkiiriliikkeessä sekä meklarina OP-ryhmässä vastuualueenaan ulkomaiset instituutioasiakkaat.

”Olen ylpeä päästessäni osaksi Trevianin kansainvälistyvää kasvutarinaa Suomen kokeneimpien kiinteistösijoitusammattilaisten rinnalla”, toteaa Aumo.

”Trevian on toteuttanut vahvaa kasvustrategiaa kotimaassa. Yhtiön seuraavana tavoitteena on vahvistaa kansainvälistymisstrategiaansa ohjaamalla suomalaisille kiinteistösijoitusmarkkinoille uusia pääomia. Molemmat rekrytoinnit tukevat tätä strategiaa”, kiteyttää Reima Södervall, Trevianin toimitusjohtaja.

 

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus.

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvan kassavirran ja kehityspotentiaalin tarjoaviin kohteisiin