Kuva: lumon.com

Lumonille merkittävä tilaus Kanadasta

Parveke- ja terassilasitusten markkinajohtaja Lumon Oy on tehnyt kaikkien aikojen suurimmat kaupat Kanadaan. Kyseessä on noin 3,5 miljoonan euron parvekelasitoimitus, joka tulee uudelle rakennettavalle asuinalueelle Langleyn kaupunkiin Vancouverin kupeeseen.

Kuva: lumon.com

”Kyseessä on 11 taloa, joista 8 on kerrostaloja ja 3 rivitaloja. Asuntoja tulee yhteensä 600, ja lasitukset asennetaan näihin jokaiseen”, Lumonin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen kertoo.

Asuinalueella on nyt aloitettu maansiirtotyöt, ja parvekelasien asennus ajoittuu ensi vuoteen 2019. Kerrostalot ovat puukerrostaloja, jotka ovat Kanadan länsirannikolla tyypillisiä.

”Kauppa osoittaa sen, miten hyvin parvekelasimme sopivat erilaisiin tarpeisiin, kiinteistön rakennustavasta ja -materiaalista riippumatta”, Kinnunen sanoo.

Kauppa tukee hyvin Lumonin 2020-strategiaa, jossa yritys tähtää kannattavaan kasvuun ja liikevaihdon tuplaamiseen etenkin kansainvälisillä markkinoilla. Viime vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskenteli 950 henkeä. Kansainvälisen liiketoiminnan osuus Lumonilla on noin 54 miljoonaa euroa 2017.