Oulun Limingantulliin nousee viisikerroksinen asuintalo TA-Yhtiöille. Kuva: Arkkitehtitoimisto Järvinen & Kuorelahti

Lujatalo rakentaa 45 asunnon kerrostalon TA-Yhtiöille Ouluun 

Lujatalo rakentaa TA-Yhtiöille viisikerroksisen 45 asunnon kerrostalon Oulun Limingantulliin.  

Oulun Limingantulliin nousee viisikerroksinen asuintalo TA-Yhtiöille. Kuva: Arkkitehtitoimisto Järvinen & Kuorelahti

KVR-urakkana rakennettava kohde on Asunto-osakeyhtiö Oulun Carmen, jossa on 45 asuntoa. Huoneistoala on noin 2 508 neliömetriä keskipinta-alan ollessa 55,7 neliömetriä. Lisäksi rakennetaan 32 autohallipaikkaa sekä yksi moottoripyöräpaikka. 

Kohde valmistuu erinomaiselle paikalle Limingantullin kaupallisten palvelujen ääreen, Heinäpään urheilukeskuksen välittömään läheisyyteen hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärelle. 

– Olemme iloisia yhteistyöstä pitkäaikaisen kumppanimme TA-Yhtiöiden kanssa. On hienoa, että hankkeita lähtee liikkeelle, Oulun Carmen -hankkeen rakentaminen tuo meille Lujatalon Pohjois-Suomen yksikölle tärkeää talven työkantaa, Lujatalon aluejohtaja Jukka Harjunpää sanoo.   

– On hienoa, että saamme jatkoa Lujatalon kanssa pitkään kestäneelle yhteistyölle. Uusien vuokra-asuntojen myötä asuntotarjontamme Limingantullissa laajenee yli 200 asuntoon. Uusille ja moderneille asunnoille riittää varmasti kysyntää, TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola sanoo. 

Kohteen rakentaminen on alkanut ja uuden kerrostalon arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2025. Hakuaika vuokra-asuntoihin alkaa noin kolme kuukautta ennen talon valmistumista.