Mikko Sahikallio (vas.) ja Jussi Heimonen. Kuva: QMG

Lämpöjokeri osaksi QMG-konsernia

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Lämpöjokerin, joka asentaa ja huoltaa lämpöpumppuja Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

Mikko Sahikallio (vas.) ja Jussi Heimonen. Kuva: QMG

Lämpöjokeri on pian 20 vuotta toiminut perheyritys, joka on vuodesta 2008 lähtien keskittynyt lämpöpumppujen asennuksiin ja kunnossapitoon. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 10 ammattilaista sekä kumppaniverkoston kautta 5 henkilöä. Lämpöjokerin liikevaihto oli syyskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella 2,4 miljoonaa euroa.

Lämpöjokeri liittyy QMG-konserniin yrityskaupalla, joka ei osapuolten mukaan vaikuta henkilöstön asemaan tai asiakassopimuksiin. Lämpöjokeri jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja nykyisellä organisaatiolla. Toimitusjohtaja Jussi Heimonen tulee osakkaaksi QMG:n emoyhtiöön Nimlakseen.

– Tunnistamme uusiutuvaan energiaan liittyvät kasvutarpeet, ja mitä se tarkoittaa kiinteistönomistajille. Siksi kasvatamme johdonmukaisesti palveluitamme lämpöpumpuissa, aurinkosähkössä ja energiatehokkuudessa. Lämpöjokeri tuo tähän palapeliin hienon lisäyksen Päijät-Hämeen alueella, kertoo QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio.

– Päätös yrityskaupasta oli luonteva, sillä QMG:n paikallista yrittämistä arvostava malli miellyttää meitä. Saamme konsernista tukea suunnitteluun ja järjestelmiin, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua kumppaniverkostomme kanssa, Jussi Heimonen kertoo.