Laajalahden Brediksen laajennus käynnissä

Laajennus tuo Bredikseen 7700 neliömetriä lisää liiketilaa, mikä kasvattaa liikekeskittymän pinta-alan yhteensä lähes 23 000 neliömetriin. Laajennusosasta 150 neliömetriä on varattu ravintolatoiminnalle. Brediksen ensimmäinen vaihe valmistui keväällä 2019. Laajennuksen valmistuttua Bredis tarjoaa Laajalahden alueelle monipuoliset kauppa-, liikunta- ja ravintolapalvelut yhdestä pisteestä.

”Brediksen liikekeskittymä vahvistuu laajennuksen sekä uusien vahvojen vuokralaisten myötä ja tarjoaa asiakkaille entistä laajemmin palveluita jatkossa. Olemme innoissamme vetovoimaisten ja tunnettujen vuokralaisten kuten Rustan, Puuilon ja Fitness24Sevenin liittymisestä Bredikseen”, sanoo NREP:n johtaja Joonas Lemström.

Kestävä kehitys on NREP:n mukaan otettu huomioon laajennusosan kehittämisen kaikissa vaiheissa.Rakennuksen lämmitys tuotetaan maalämmöllä, sähkö- ja vähäpäästöisille autoille on varattu erillisiä parkkipaikkoja ja rakennuksen katolle asennetaan aurinkopaneelit. Laajennusosalle haetaan myös LEED-sertifikaattia.

”Bredis sopii hyvin Puuilon konseptiin keskeisen sijaintinsa sekä sopivien liiketilojen ja parkkialueen ansiosta. Haluamme myös, että liiketilamme rakennetaan ja varustetaan koko elinkaaren energiatehokkuus huomioiden aina kun mahdollista. Luotettavien hankekumppaneiden NREP:n ja Lehdon kanssa on hyvä lähteä rakentamaan pääkaupunkiseudulle kolmatta Puuiloa”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

”NREP ja Lehto ovat yhtiöinä tehneet vuosien varrella paljon tiivistä yhteistyötä sekä toimitilojen että asuntojen osalta. Pitkäaikainen kumppanuus on tuonut hankkeisiin jouhevuutta ja lisäarvoa. Myös Brediksen laajennusosaan on etsitty yhdessä kestävää kehitystä tukeva, laadukas ja kustannustehokas ratkaisu, joka lopulta tukee vetovoimaisten vuokralaisten liiketoimintaa”, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

Bredis-liikekeskittymä sijaitsee Sinimäentien ja Turveradantien vilkkaassa risteyksessä lähellä Turunväylää. Sen päämarkkina-alueella asuu yli 100 000 asukasta, eikä alueella ole toista vastaavaa kauppapaikkaa.