Kuva: furent.fi

Kotimaailma Helsinki osti huonekaluja vuokraavan Furent Oy:n

Home@Work Oy/Kotimaailma Helsinki on ostanut Furent Oy:n. Furent Oy vuokraa huonekaluja ja asuntoja pidemmän ajan asumistarpeeseen.

Kuva: furent.fi

Huonekalujen vuokraus on vuosien varrella kohonnut omaksi toimialaksi. Vuokratuilla huonekaluilla voi tarvittaessa sisustaa koko asunnon tai yksittäisillä esineillä täydentää kokonaisuuksia.

”Kauppa täydentää nykyistä tarjontaamme hyvin, koska Furent on keskittynyt keskipitkien majoitustarpeiden täyttämiseen”, kuvailee Kotimaailma Helsingin hallituksen puheenjohtaja Tarmo Herlevi. Kotimaailma-ketju tarjoaa tilapäisiä kalustettuja asuntoja.

Kotimaailma Helsingin mukaan monen yrityksen pullonkaulana on löytää edullisia vuokra-asuntoja esimeriksi ulkomailta tulevan työvoiman majoitustarpeisiin. Valmiiksi kalustettu asunto on hyvä ja vaivaton ratkaisu. Kun henkilö tarvitsee asunnon pidemmäksi aikaa, on Kotimaailma Helsingin mukaan usein kustannustehokkain ratkaisu vuokrata tyhjä asunto ja hankkia siihen kalusteet. Kalusteiden vuokraaminen on taas helppo ja ekologinen tapa hankkia kalusteet.

Furent on keskittynyt juuri näihin toimeksiantoihin, joissa se kalustaa asiakkaan asunnon, tuo paikalle niin keittiövälineet, kodinelektroniikan, petivaatteet kuin pyyhkeetkin. Asunto liitetään Kotimaailman siivous- ja ylläpitopalveluiden piiriin.

Yrityskaupan myötä Kotimaailma Helsinki pystyy tarjoamaan asuntoja entistä paremmin lyhyeen ja pitkään tarpeeseen. Huonekalujen vuokrausta toteutetaan toistaiseksi vain Kotimaailma-ketjun Helsingin toimipisteessä.