SN-Kiinnike Oy:n ja Kärkikiinnike Oy:n yhdistäminen vahvistaa pääkaupunkiseudun rakennusteollisuuden kiinnitystarvikemarkkinoita.

Kiinniketarvikkeiden SN-Yhtiöt osti Kärkikiinnikkeen

Turkulainen SN-Yhtiöt Oy on ostanut Helsingissä toimivan Kärkikiinnike Oy:n osakekannan. Yritykset toimivat jatkossa SN-Yhtiöt Oy -nimellä. SN-Kiinnike Oy ja Kärkikiinnike Oy jatkavat kuitenkin liiketoimintaansa omilla nimillään.

SN-Kiinnike Oy:n ja Kärkikiinnike Oy:n yhdistäminen vahvistaa pääkaupunkiseudun rakennusteollisuuden kiinnitystarvikemarkkinoita.

Uuden SN-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Sakari Lehtinen kertoo, että yrityskauppa on investointi kasvuun.

”Yrityskaupan myötä tavoitamme suuremman markkina-alueen. Vahvistamme pääkaupunkiseudun rakennusteollisuuden kiinnitystarvikemarkkinoita ja tuomme markkinoille myös asiakaslähtöistä palvelukonseptia. Ostamamme yritys on hyvin hoidettu ja kehityskelpoisena kannattava investointi kasvuun”, Lehtinen sanoo.

”Yrityskaupalla saamme voimakasta synergiaa ostoihin sekä logistiikan ja varastoinnin tuomat edut. Uskomme saavamme täydennettyä varastojamme hyvään hintaan. Myös palveluun investointi tuo oman positiivisen panoksensa”, Lehtinen lisää.

Uuden SN-Yhtiöt Oy:n asiakkaana ovat esimerkiksi rakennusliikkeet Suomessa. Lehtinen näkee rakennusteollisuuden tulevaisuuden vahvana.

”Sangen pienenä yrityksenä olemme joustavia ja kilpailukykyisiä. Erityisesti korjausrakentamisessa ja saneerauksessa näen vahvaa kasvupotentiaalia.”
Lehtisen mukaan molemmat yritykset ovat kuluvalla tilikaudella hyvässä myötätuulessa.

”Uskomme, että uuden yhtiön liikevaihto ylittää 10 miljoonaa euroa ensi vuonna. Yritysten vahva tase mahdollistaa myös entistä paremman palvelu- ja toimitusasteen.”