Kim Långström, Schneider Electric Finland Oy:n Partner Project and Retail -liiketoimintayksikön johtaja

Kim Långström Schneider Electric Finlandin Partner-liiketoimintayksikön johtajaksi

Kim Långström, Schneider Electric Finland Oy:n Partner Project and Retail -liiketoimintayksikön johtaja

Långström on työskennellyt aiemmin erilaisten kiinteistöihin liittyvien teknologioiden parissa. Hän on opiskellut Hankenilla Helsingissä ja hänellä on monipuolista kansainvälistä kokemusta älyrakennusten teknisistä ratkaisuista ja niihin liittyvien palveluiden myymisestä.

”Schneider Electric on yksi maailman johtavista integroitujen ja tehokkuutta parantavien ratkaisujen toimittajista muun muassa energianjakelun, teollisuusautomaation, konesaliratkaisujen ja kiinteistönhallintajärjestelmien sektoreilla. On hienoa päästä työskentelemään oman alansa edelläkävijäyritykseen, joka investoi viisi prosenttia globaalista liikevaihdostaan tutkimus- ja kehitystoimintaan voidakseen tarjota parhaita energianhallinnan ja automaation innovaatioita. Tämä tarjoaa mielenkiintoisia näkymiä asiakkaillemme ja liiketoiminnallemme”, kertoo Kim Långström.

”Kaupungistuminen, digitalisaatio ja teollistuminen vaikuttavat merkittävästi siihen, minkälaisia ominaisuuksia nykyisiltä ja tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan. Toimiva tietoverkko, häiriötön sähkönjakelu ja sähköauton latauspisteet ovat nykyaikaisen kiinteistön vetovoimatekijöitä. Kiinteistön helppo muunneltavuus elinkaaren eri vaiheissa edellyttää älykkäitä sähköjärjestelmiä. Schneider Electricin avoin, esineiden internetiin yhdistetty EcoStruxure -ratkaisu tuo asiakkaille tehokkuutta, turvallisuutta ja muuntojoustavuutta, koko elinkaaren ajan. Järjestelmän arkkitehtuuri mukautuu niin kiinteistöjen kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Se kattaa verkkoon kytketyt yhteensopivat komponentit sekä datan keruun ja analysoinnin helpoilla käyttöliittymillä”, Långström kertoo.

”Kiinteistöjen sähköautojen latauspisteiden määrän arvioidaan lisääntyvän Suomessa merkittävästi lähivuosina. Uudessa tehtävässäni olenkin erityisen kiinnostunut Schneider Electricin älykkäiden sähköautojen latausratkaisujen markkinoinnista ja myymisestä. Tärkeimpänä tehtävänäni näen Partner Projects and Retail-liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittämisen”, Långström jatkaa.

Långström siirtyi Schneider Electricille KONEelta liikkumisen älyratkaisujen (People Flow Intelligence) myyntijohtajan tehtävästä. KONEelle Långström tuli Kuwaitista, missä hän työskenteli yrityksille valvomotiloja sekä turvallisuusratkaisuja ja -palveluita tarjoavan SEEDis-yhtiön johtajana. Hänen vastuullaan oli yrityksen myynnin kehittäminen sekä myynti- ja tuotehallintatiimin rakentaminen. Tuloksellisen myynnin strategisen kehittämisen lisäksi Långström on saanut kumppaneilta ja kollegoilta tunnustusta taidoistaan myyntitiimin johtamisessa.

 

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi