Kuvassa: Helvarin uusi toimitusjohtaja Adel Hattab

Helvarille uusi toimitusjohtaja

Kuvassa: Helvarin uusi toimitusjohtaja Adel Hattab

DI, MBA Adel Hattab (55) siirtyy Helvarille Outotec Oy:stä, jossa hän on toiminut johtoryhmän jäsenenä vastaten yrityksen avainasiakkaista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Sitä ennen Hattab on toiminut johtotason tehtävissä useissa eri yrityksissä mm. Metsolla, Nokialla ja Nokia Siemens Networksilla.
“Adel Hattabilla on laaja ja pitkäaikainen kokemus kansainvälisen tason digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Hänen osaamisensa ICT-alalta luo hyvän pohjan kehittää valaistusalan digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat strategisesti tärkeä osa liiketoimintamme kehittämistä.Olen vakuuttunut siitä, että Adel on paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Helvaria eteenpäin”, kommentoi Helvar Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Öistämö.
”Olen etuoikeutettu saadessani aloittaa toimitusjohtajana yhtiössä, jota on johdettu ammattitaidolla ja jonka perusta on vahva. Helvar on kehittynyt toimialan muutoksessa johtavaksi valaistusratkaisujen toimittajaksi. Helvarilla on osaava ja sitoutunut henkilökunta ja johto. Odotankin innolla työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tapaamisia tulevina viikkoina”, toteaa Adel Hattab.

 

 

”Helvarin nykyinen toimitusjohtaja Hans Henrik Lund muuttaa takaisin kotimaahansa Tanskaan ja aloittaa Nilfiskin toimitusjohtajana. Hans Henrikin johdolla Helvar on käynyt läpi laajan muutosohjelman ja se luo vahvan pohjan tuleville haasteille. Helvar on nyt yksi johtavista älykkäiden valaistusjärjestelmien ja LED-komponenttien toimittajista. Kiitän Hans Henrikiä lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan onnea tulevaisuudelle”, sanoo Kai Öistämö.