Kattotuotteiden Orima osti Kourutekin

Kattoturvatuotteita, sadevesijärjestelmiä ja aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava orimattilalainen Orima-Tuote Oy on ostanut oululaisen Kourutek Oy:n.

Kourutek Oy on vuonna 2008 perustettu sadevesikourujen ja kattoturvatuotteiden asennustoimintaa valtakunnallisesti harjoittava yritys, jonka kuluvan vuoden liikevaihto tulee olemaan noin 4 miljoonaa euroa. 

Vuonna 1960 aloittaneen Orima-Tuotteen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa.

– Kourutek on ollut läheinen ja luotettu kumppanimme jo vuosia. Nyt toteutettu yritysjärjestely on osa yhtiömme kasvustrategiaa, ja samalla se tarjoaa molemmille osapuolille selvän kasvumahdollisuuden. Asiakkaamme tulevat saamaan aiempaa laajemman ja tehokkaamman palvelukokonaisuuden, toteaa Orima-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ahonen.

– Tarkoituksemme on jo pitkään ollut laajentua nykyistä voimakkaammin koko maahan, ja tähän Orima-Tuote Oy tarjoaa pitkäaikaisena kumppaninamme hienon mahdollisuuden, toteaa Kourutek Oy:n toimitusjohtaja Markku Kiviahde, joka jatkaa tehtävässään ja osaomistajana myös yrityskaupan jälkeen.