Kaivopihalle tuleva Helsinger on liike-elämän kohtaamispaikka

– Helsingissä on vaikeaa löytää rauhallista, tasokasta ja ravintolaelämyksen sisältävää kohtaamispaikkaa yksityisille tapaamisille; sellaista, joka on avoinna aina silloin, kun kohtaamisia tarvitaan, kertoo Kanrestan toimitusjohtaja Maria Koivula.

– Helsingerin 21 kabinettia ja Timo Lepistön mestaroima keittiö tuovat tapaamisiin laadukkaan ruokatarjoilun ja toivottavat kokoustajat tervetulleiksi nopean syklin varauksin, Koivula sanoo.

– Kaupungin keskeisimmän korttelin kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Kiinnostavan ja houkuttelevan kaupunkiympäristön luominen yhdessä arvojemme mukaisten toimijoiden kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala toteaa.

Helsinger tarjoaa korkealaatuisen allday-menun. Se alkaa aamupalasta ja päättyy iltapalaan. Välistä löytyvät kahvilaherkut sekä monipuolinen ruokalista. Kaikki tarjoilut ovat tilattavissa niin ravintolasalissa kuin kabineteissa.

Helsinger on Ylvan ja Kanrestan yhteisinvestointi, jonka suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto Amerikka. Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen kautta maamme keskeisimpien sairauksien nujertamiseksi.