Kuva: Skanska

K6 – keskellä luovaa ympäristöä

K6 on uudenlainen, ekotehokas toimitalo, joka rakennetaan täysin ympäristönsä ehdoilla Kaikukadulle, Sörnäisten rantaan. Rakennus valmistuu alueen viimeiselle vapaalle tontille vuonna 2019. Jos punatiilen roso, innovatiivinen talotekniikka, yhteisöllisyys, urbaani elämäntyyli ja astetta luovempi maailmankatsomus tuntuvat oikeanlaisilta ajatuksilta – tervetuloa kaltaistenne joukkoon. Nämä kulmat ovat täynnä tarinoita – tule rakentamaan omaasi!

Kuva: Skanska

K6 tarjoaa viihtyisää ja muuntojoustavaa työtilaa jopa 700 henkilölle, yhteensä noin 12 000 m².

Yhdessä kerroksessa on reilut 1 500 neliömetriä vuokrattavaa alaa, joka voidaan tarvittaessa jakaa jopa neljään osaan. Rakennuksen tilat on helppo jakaa useammankin käyttäjän kesken, ja ne taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksikin – tai näiden yhdistelmäksi.

Monipuolisesti muunneltavat tilat ovat K6:n valtti. Talon arkkitehtuuri on mietitty tukemaan moderneja työtapoja. Kulkureitit, kohtaamispaikat ja yleiset tilat on sijoitettu erikseen työtiloista, jotta rauha säilyy siellä, missä pitääkin. Myös akustiikkaan panostetaan paljon jo rakennusvaiheessa.

K6 rakennetaan LEED-ympäristösertifioinnin vaatimusten mukaisesti

K6:n rakentamista ohjaavat Skanskan kestävän kehityksen strategian lisäksi LEED-ympäristösertifioinnin ehdot. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on kansainvälinen rakennusten suunnittelun, rakentamisen sekä käytön ja ylläpidon ympäristöluokitus, jonka myöntää U.S. Green Building Council (USGBC). Sertifikaatti tähtää mm. rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen ja terveellisempien työpaikkojen kehittämiseen.