Jussi Niemelä. Kuva: Oiva Isännöinti

Jussi Niemelä Oiva Isännöinnin toimitusjohtajaksi

Oiva Isännöinti on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen 1.10.2023 alkaen Jussi Niemelän. Hän työskennellyt aiemmin DEN Group Oy:n toimitusjohtajana sekä Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Jussi Niemelä. Kuva: Oiva Isännöinti

Vuodesta 2022 lähtien Niemelä on toiminut Oivan hallituksessa. Hän jättää hallituksen jäsenyyden aloittaessaan yhtiön toimitusjohtajana. Parin ensimmäisen vuoden aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut vajaasta 10 miljoonasta noin 36 miljoonaan. Työntekijöitä Oivalla on yli 350 yhteensä 14 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Oivan pääomistaja on Intera Partners.

– Jussin tehtävänä on lähteä toteuttamaan Oivan kasvustrategian seuraavaa vaihetta. Hänellä on vahva, yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoitteisista yhtiöistä palveluteollisuudessa, toteaa Oivan hallituksen puheenjohtaja Jukka Ruuska.

– Oiva on toimialan moderni ja raikas toimija, jolla on kirkas kasvustrategia. Läpinäkyvyys, paikallinen palvelu ja digitaalisuus ovat siinä vahvassa roolissa. Ne ovat yhtiön kivijalkoja myös jatkossa, Jussi Niemelä sanoo.

Taloyhtiömaailma on Niemelälle tuttu aiemmista tehtävistään ja yli 20 vuoden kokemuksesta eri asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa.

– Olen koko ikäni asunut kerrostaloissa ja tunnen sen maailman. Isännöinnillä on tässä arvoketjussa erittäin iso rooli. Isännöinti on paljon vartijana edustaessaan taloyhtiön osakkaita ja asukkaita. Luottamus on ansaittava joka päivä täysin avoimella toiminnalla, Niemelä toteaa.