Jukka Aro nimitetty Aro Systemsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

 

Hän siirtyy Aro Systemsille Onnisen markkinointijohtajan paikalta ja aloittaa uudessa tehtävässään 8.1.2018.

 

”Markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävä on Aro Systemsillä täysin uusi ja tämä on suunnitelmallinen askel matkallamme talotekniikan menestyvimmäksi ja arvostetuimmaksi yhteistyökumppaniksi. Brändillä ja asiakaskokemuksella on tässä suuri merkitys ja olen iloinen saadessamme Jukka Aron johtamaan ja kehittämään tätä osa-aluetta”, sanoo Aro Systemsin toimitusjohtaja Petri Myllyniemi.

 

Jukka Aro on toiminut aikaisemmin erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä Onnisella. Viimeiset kuusi vuotta hän on vastannut Onnisen markkinoinnin johtamisesta.

 

”Odotan innolla hyppäämistä mukaan rakentamaan pitkän historian omaavan perheyrityksen brändiä. Aro Systemsillä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta ja selkeä tahtotila tarjota asiakkaillensa parasta taloteknistä osaamista, tähän tiimiin on mahtava liittyä”, sanoo Aro.

 

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 60 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.