Juhani Paatsama

Juhani Paatsama osakkaaksi Reagleen

Kiinteistöneuvonantaja Reagle Oy laajentaa omistuspohjaansa kutsumalla yhtiön uudeksi osakkaaksi KTM Juhani Paatsaman.

Juhani Paatsama

Vaasan yliopistossa taloustieteitä opiskellut Juhani Paatsama on työskennellyt Reaglella kolme ja puoli vuotta, ja tätä ennen rahoitusalalla muun muassa Finance Link Oy:ssä sekä Santander Consumer Finance Oy:ssä.

– Juhani on meidän ensimmäisiä työntekijöitämme, ja hän on kasvattanut Reaglea kanssamme. Olemme iloisia saadessamme hänet osaksi Reaglen omistajakuntaa, nyt kun yritys on siirtymässä seuraavaan kehitysvaiheeseen, Reaglen perustaja Henri Hakala kertoo.

Reagle tähtää kasvuun pohjoismaisilla kiinteistöneuvoantomarkkinoilla. Osakkaana Paatsama vahvistaa jo olemassa olevia kotimaan toimintoja sekä uusia liiketoiminta-avauksia, joilla luodaan kokonaisvaltaisemmin arvoa asiakkaille. Perustajaosakkaat keskittyvät myös yrityksen kansainvälistämiseen.

– On etuoikeutettua jatkaa yrityksen kehittämistä osakkaana. Olemme todella innostavassa kasvuvaiheessa. Palveluidemme jatkuvasti kasvava kysyntä osoittaa alalla poikkeuksellisen liiketoimintamallimme vahvuudet. Oma työni tukee Reaglen menestyksen ydintä – asiakkaiden laadukasta palvelua ja toimialan kehittämistä, Juhani Paatsama toteaa.